Agenda

AgendaRondleidingen 29-09 2e Smulfestival12-5 tot 2-9 100 jaar lokale pers in Overschie04-11 Novemberlezing over dagboek Jacoba van Thiel04-11 tot 06-01 Expositie Harry van der Woerd

15-12 Kerstmarkt Overschie

Kerstmarkt OverschieDe traditionele Kerstmarkt en Kaarsjesavond 2017 in de Overschiese Dorpsstraat vindt plaats op 15 december, zoals gebruikelijk van 18.00 tot 21.00 uur.

De bekendheid van dit evenement heeft allang de grenzen van Overschie overschreden, want zowel deelnemers als bezoekers komen uit de wijde omgeving. De organisatoren zijn ook dit jaar weer actief om alles in goede banen te leiden en zij verwachten dat het record aantal kramen van vorig jaar van meer dan 50 overtroffen wordt.

Kerstzang, oliebollen en glühwein

Ook de kerken doen hun deuren weer open en als de weergoden een beetje meewerken kan het dus weer een ouderwetse Kerstmarkt worden in de nostalgische omgeving, die tegen die tijd voorzien is van een nieuwe bestrating. Kerstzang en muziek, oliebollen en glühwein, kramen met een grote verscheidenheid aan etenswaren en producten, ingrediënten genoeg om een bezoek te brengen aan het oude gedeelte van Overschie. Kom dus allemaal naar de Kerstmarkt op 15 december en breng familie en vrienden mee. Zegt het voort.

Uw bezoek plannen

Neem voor meer informatie contact met ons op.

X