Agenda

AgendaRondleidingen12-09 tot 17-01 Terug naar het Overschie van 130 jaar geleden Expositie van Jan en Mary EvertsKoningsdag Puzzeltocht

Koningsdag Puzzeltocht

Museum Oud-Overschie en het CJV Overschie organiseren puzzeltocht op Koningsdag

Op dinsdagochtend 27 april kunnen kinderen tot en met 12 jaar een korte puzzeltocht doen in de museumtuin van Museum Oud Overschie. De puzzeltocht wordt georganiseerd door het CJV Overschie.

Tijdens de puzzeltocht kom je op een paar bijzondere plekken in de museumtuin, en los je puzzels op. Voor deze puzzels is het handig als je kunt lezen en schrijven! De puzzeltocht duurt een half uur.

Vanwege de coronamaatregelen zal de speurtocht in drie tijdsblokken aangeboden worden, en mogen ouders helaas zelf niet mee de museumtuin in. De tijdsblokken starten om 10.00 uur, 10.45 uur en 11.30 uur. Na een half uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Inschrijven vooraf is verplicht en kan tot en met maandag 26 april. Bij het inschrijven kunt u een voorkeur voor een tijdblok aangeven, maar afhankelijk van de drukte kan het zijn dat een tijdblok vol is en u een ander tijdvak aangeboden krijgt. Inschrijven kan via de volgende link: https://forms.gle/d53iBiz9K56oJNGBA

Voor vragen: info@cjvoverschie.nl

X