AgendaRondleidingen08-10 tot 14-01 Expositie Rommert Boonstra08-10 tot 31-05 Expositie Charles Kemper05-11: Leven, Dood en de Vooruitgang08-11 Lezing Peter Vandermeersch10-11 Lezing over het familierecht08-12 Lezing over Overschie en de (schilder) kunst15-12 Kerstmarkt Overschie

05-11: Leven, Dood en de Vooruitgang

Leven, dood en de vooruitgangDe jaarlijkse voordracht vanuit het Baarhuisje op de Oude Algemene Begraafplaats van Overschie wordt dit jaar verzorgd door Rommert Boonstra.

De schoonheid van het verval

De spreker die ook exposeert in het Museum, sluit in zijn voordracht aan bij het thema van de tentoonstelling "De Schoonheid van het Verval". De spreker komt via poëzie en filosofie tot wellicht een positieve kijk op eindigheid en neergang.

Na afloop is er in Museum een gezellig samenzijn waar ook de tekst van de voordracht als boekje te verkrijgen is.