AgendaRondleidingen 29-09 2e Smulfestival12-5 tot 2-9 100 jaar lokale pers in Overschie04-11 Novemberlezing over dagboek Jacoba van Thiel04-11 tot 06-01 Expositie Harry van der Woerd

26-11 Lunchconcert met het Marbel Ensemble

Zondag 26 november organiseert Museum Oud Overschie weer een geweldig lunchconcert met het Marbel Ensemble. De musici van dit ensemble komen uit Portugal, IJsland, Nederland en Japan. Zij ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Codarts Conservatorium in Rotterdem en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Enthousiaste musici

Het ensemble startte in 2015 en speelt een breed repertoire dat zij tijdens het lunchconcert ten gehore brengen, gelardeerd met volksmuziek uit de landen waar zij vandaan komen. Een gevarieerd concert dus, waarbij ook een uitgebreide toelichting over de muziekstukken wordt gegeven. Deze enthousiaste musici maken uw komst naar de Melkfabriek van Museum Oud Overschie zeker weer de moeite waard.