Agenda

AgendaRondleidingen20-01 tot 19-05 Expositie Gerard Heman22-02 Lezing over Willem de Wijs

29-04 Piano Trio Grazia

Piano Trio GraziaPiano Trio Grazia is opgericht in september 2016 en bestaat uit drie musici die aan aan het conservatorium van Codarts in Rotterdam studeren. Met drie verschillende nationaliteiten heeft het trio een brede culturele achtergrond. Simone Tamminga is Nederlandse en speelt viool, Carmen Diego del Olmo speelt cello en komt uit Spanje en de pianiste is Liliya Mitronina uit Rusland. Met prijzen in concoursen en deelname in andere orkesten hebben zij zich de afgelopen op verschillende podia onderscheiden.

Klassieke meesterwerken

Piano Trio Grazia vindt het belangrijk om naast de klassieke meesterwerken ook meer onbekende stukken ten gehore te brengen, die het verdienen om gespeeld en gehoord te worden. Zo staat onder andere  het romantische pianotrio van de Russische componist Georgi Sviridov op het programma.

In de pauze weer een lekker broodje

Het lunchconcert in de Melkfabriek van het Museum begint om 12.00 uur en in de pauze is er natuurlijk weer het gebruikelijke broodje. De ingang van het Museum is voor dit evenement uitsluitend bereikbaar via Overschiese Kerksingel 1.

Uw bezoek plannen

X