Agenda

AgendaRondleidingen6-10 tot 26-01 Oude Ambachten

6-10 tot 12-01 Poezie in Overschie

Wie belangstelling heeft voor lichte en aansprekende poëzie kan vanaf 6 oktober tot begin januari 2020 zijn hart ophalen in Museum Oud-Overschie.

De gedichten van Eddy Geerlings

Door het hele Museum heen - binnen en buiten - kun je een wandeling maken langs de gedichten van Eddy Geerlings, waarbij je steeds de verbinding zult vinden tussen de teksten, de sfeer in de diverse ruimtes en de getoonde collectie.

Voordrachten

Tijdens de openingsuren van het Museum in de maand oktober (op zondagmiddag) is de schrijver zelf aanwezig. Geerlings zal dan - al dan niet op verzoek - voordragen, soms met muzikale begeleiding op gitaar. In ieder geval is hij ook aanwezig tijdens de opening van de tentoonstelling Oude Ambachten op 6 oktober.

Bewoner van Overschie

Eddy Geerlings is bewoner van Overschie. Hij heeft een carrière achter de rug als theaterregisseur en toneelrecensent. De laatste vijf jaar is hij zich gaan toeleggen op de dichtkunst: hij werd plezierdichter. Intussen is hij een welkome en gewaardeerde gast op literaire bijeenkomsten, mede door de expressieve manier waarop hij zijn teksten over het voetlicht brengt.

Uw bezoek plannen

X